Personvernerklæring

PERSONVERN

Sist oppdatert 15. oktober 2019.

Collection Care & Management vet at det er viktig for deg hvordan informasjon om deg blir brukt og delt, og vi setter pris på din tillit til at vi vil bruke den med varsomhet. Disse retningslinjene for personvern («Retningslinjene») forklarer Collection Care & Managements behandling av informasjon som vi samler inn når du besøker nettstedet på www.samlingsforvaltning.no («Nettstedet»), og når du bruker våre produkter og tjenester (kollektivt kalt «Tjenesten»). Ved å bruke tjenesten aksepterer du de vilkårene som er beskrevet her. Retningslinjene gjelder ikke praksisen hos person eller enhet annen enn Collection Care & Management, herunder operatører av nettsteder du besøker før eller etter du besøker Nettstedet.

 

Informasjonen vi innhenter

Collection Care & Management innhenter informasjon fra brukerne som kan omfatte personlig identifiserbar informasjon («Personlig informasjon»), på ulike punkter på nettstedet og gjennom Tjenesten, som følger:

 

Informasjonen du gir oss

Vi mottar og lagrer informasjon du oppgir på nettstedet eller på annen måte oppgir til oss.

 • Registrering av data:
  Når du registrerer deg for bruk av Tjenesten, ber vi deg om at du gir oss grunnleggende kontaktinformasjon som navn, adresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer.
 • Ordredata:
  Når du bestiller Tjenesten, samler vi inn dine data om leverings- og fakturaadresse. Vi har også informasjon om hvilke kurs du har tatt.
 • Frivillig informasjon:
  Vi kan innhente ytterligere informasjon på et senere tidspunkt, inkludert men ikke begrenset til, når du gir tilbakemeldinger, endrer personlige opplysninger eller e-postinnstillinger, svarer på en undersøkelse eller kontakter Collection Care & Management kundeservice.

 

Automatisk innhentet informasjon

Vi mottar og lagrer bestemt informasjon når du besøker Nettstedet.

 • Datamaskin- og enhetskonfigurasjon, identifikasjon og lokasjon:
  Vi mottar automatisk og logger informasjon fra din nettleser, inkludert din IP-adresse, navn og ID på din datamaskin, mobile enhet, operativsystemet, nettleserversjon, prosessorhastighet og lokasjon basert på IP-adresse.
 • Data om henvisning, klikkehistorikk og nettsted:
  Vi kan også lagre nettadressen der du klikket linken for å komme til Nettstedet, din klikkehistorikk på Nettstedet og annen sporingsinformasjon.
 • Mottak og åpning av e-post:
  Som en hjelp til å gjøre våre e-poster mer brukervennlig og interessante mottar vi ofte en bekreftelse når du mottar og/eller åpner en e-post fra Nettbasertekurs.
 • Programvareinstallasjon, filnedlastning og publikasjoner:
  Når du laster ned filer fra Nettstedet, kan vi registrere når hver nedlasting startes og fullføres, og eventuelle feil som avbryter overføringen.

 

Informasjon fra andre kilder

Vi kan komme til å motta informasjon om deg fra andre kilder, inkludere den i vår kontoinformasjon og bruke den i henhold til disse Vilkårene.

 • Oppdatert kontaktinformasjon:
  Vi kan innhente oppdatert kontaktinformasjon fra tredjeparter i den hensikt å korrigere våre oppføringer og gjennomføre dine ordrer og leveranser.
 • Informasjon om demografi og kjøp:
  Vi kan referere til andre kilder til informasjon om demografi og kjøp for å kunne gi deg mer rettet informasjon og tilbud.

 

Bruk av informasjonen vi innhenter

Collection Care & Management bruker informasjonen om deg for å:

 • Levere deg produkter du bestiller fra oss
 • Verifisere tilgang til sikkert innhold og din kontaktinformasjon
 • Avgjøre om du møter minimumskravene for bruk av Tjenesten
 • Gi deg et skreddersydd innhold og instrukser, alternativer til fornyelse og tilbud
 • Behandle dine henvendelser til ledelsen
 • Bedre forståelse – på et anonymt og samlet grunnlag – av hvordan Tjenesten blir brukt, inkludert datatrafikk og lesemønster, slik at vi kontinuerlig kan forbedre Tjenesten

Se under for en beskrivelse av Collection Care & Management sin praksis vedrørende kommunikasjon mot våre brukere via e-post.

 

Deling av informasjonen vi innhenter

Vi kan komme til å utlevere din Personlige informasjon som følger:

 • Formidlere:
  Vi kan komme til å bruke andre selskap eller enkeltpersoner for å utføre oppgaver på vegne av oss, som gjennomføring av kurs og utsendelse av e-post. Disse selskapene eller enkeltpersonene vil få tilgang til nødvendig Personlig informasjon for å kunne gjennomføre sine oppgaver og vil samtykke i å ikke bruke denne informasjonen til andre formål.
 • Vern om Nettstedet og annet:
  Vi utleverer kontoinformasjon og annen Personlig informasjon når vi mener det er hensiktsmessig for å samsvare med lovgivningen, for å håndheve eller anvende Tjenestevilkårene, eller andre avtaler, eller for å verne om rettigheter, eiendom eller sikkerhet av nettstedet, våre brukere eller andre.
 • Informasjon om demografi og kjøp:
  Vi kan referere til andre kilder til informasjon om demografi og kjøp for å kunne gi deg mer rettet informasjon og tilbud.
 • Med ditt samtykke:
  Utover det som er beskrevet over, vil du motta et varsel før vi eventuelt deler din Personlige informasjon med en tredjepart, og du vil få muligheten til å velge å ikke dele din Personlige informasjon.

Kommunikasjon til brukere via e-post

Collection Care & Management sender ikke ut uanmodet e-post, men vi sender e-post til våre brukere i samsvar med bestemmelsene for Tjenesten. Følgende skisserer typen e-post Nettbasertekurs sender til sine brukere.

 • Meldinger som kreves for å gjennomføre bestillinger av produkter fra Collection Care & Management:
  Collection Care & Management vil sende deg en e-post som informerer deg om tilgjengeligheten av et annet produkt eller tjeneste, som du har bestilt enten direkte fra Collection Care & Management eller fra en av våre forretningspartnere.
 • Markedsføringsmeldinger om tjenesten du mottar:
  Vi kan sende deg markedsføringsmeldinger relatert til Tjenesten du mottar, inkludert for eksempel meldinger som oppfordrer deg til å kjøpe ekstra/oppgraderte produkter.
 • Alternative markedsføringsmeldinger fra Collection Care & Management:
  Registrerte brukere kan også nå og da motta informasjon eller spesialtilbud fra Collection Care & Management, om ekstra produkter og tjenester.